Info

Verhuur van nette en luxe toiletwagens

De toiletwagens van Luxus zijn volledig afgewerkt met formica designpanelen in twee kleuren dat samen met de mahoniehouten deuren en de vele messing spotjes in het plafond klasse en sfeer uitstralen, en zijn de ruime toiletten voorzien van jumbo toiletrol-dispensers en afvalcontainers, en zijn de gemeenschappelijke ruimtes voorzien van wastafels met zeepdispensers en elektrische handdroogautomaten.

De aansluiting

Een afvoer direct op enkele meters van de toiletwagen is niet meer noodzakelijk, want Luxus heeft als enigste een verrijdbare opvang tank ontworpen dat tal van voordelen t.o.v. de concurent biedt, en dat is dat er slechts een dikke tuinslang als lange afvoer wordt gebruikt in plaats van dikke pvc buizen die veelal in de weg of in het zicht zitten, bovendien kan de opvangtank altijd op elk moment binnen 1 minuut verwisseld worden, en worden de fecaliën en het verbruikte toiletpapier niet meer rechtstreeks op de aanwezige afvoer geleegd. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat een toiletwagen vol raakt en dus niet meer gebruikt kan worden, en is het ook een voordeel als de wagen op een moeilijk bereikbare plek ingebouwd moet worden.

Toiletwagen huren, U het gemak wij de zorg

Luxus Toiletwagen-verhuur is inmiddels al enkele jaren een begrip bij o.a. vele tentenverhuurders en cateraars die meerdere malen per jaar gebruik maken van onze toiletwagens, en deze inzetten op o.a. besloten bedrijfsfeesten en open dagen, maar ook op privéfeesten en trouwpartijen bij de mensen thuis waar alles tot in de puntjes verzorgd wordt, en men dan ook een toiletwagen wil hebben die ook qua uiterlijk in het plaatje past. Al met al reden genoeg om eens vrijblijvend met Luxus Toiletwagen-verhuur contact op te nemen.

Reacties zijn gesloten.